Umiejscowiony na cichym wzgórzu ponad miasteczkiem Mykonos, skąd rozciąga się widok na błękit Morza Egejskiego, hotel Naia jest butikowym miejsce, które zachwyca swoim unikalnym pięknem i urokiem. Wyznacza nowe standardy dla luksusu, jest cudownie na uboczu i wyjątkowy w każdym aspekcie - kuchni, serwisie, designie. Jest to miejsce, w którym gubi się poczucie czasu i odpoczywa w pełnym tego słowa znaczeniu.
Lokalizacja: Mykonos, 5 minut jazdy do lotniska Mykons.
Naia oferuje zaledwie 18 luksusowo wyposażonych apartamentów (30m2), w dwóch kategoriach - z basenem i bez. Każdy z nich jest elegancką mieszanką szyku, detali, wykończonych kamiennych ścian, mosiężnych elementów i marmurowych podłóg. Znajdziemy tutaj łóżka king-size z baldachimem.
Jak sam hotel wspomina, gastronomia na Mykonos to lokalny sport, w którym restauracje starają się prześcigać. Panagiotis Tsoukatos, szef kuchni Nai bierze w tym wyścigu udział, serwując wyborne dania korzystając ze świeżych, sezonowych składników, świeżo złowionych ryb i owoców morza.
Naros Italian Cuisine - fine dining, kuchnia włoska
Bacos Bar - przekąski, bogata kolekcja win i koktajle
Basen z tarasem, skąd rozciąga się piękny widok
Satory Thalasso Spa
Centrum fitness
Atrakcje miasta Mykonos, które jest w spacerowej odłegości (kafejki, kluby, bary, butiki...)
Concierge oferuje dostęp do wszystkich atrakcji wyspy (jachty, jazdy konne, clubbing,