Hotel zajmuje rozległy teren, porośnięty delikatnymi jodłami i drzewami oliwnymi oraz zadbanymi trawnikami, schodzącymi na białe piaski pięknej plaży w stronę błękitnej wody. Na gości czekają przestronne pokoje, suity i bungalowy, z tarasami z których roztaczają się wspaniałe widoki na morze, ogrody i baseny. W stylowych restauracjach czeka na Państwa szeroki wybór dań przygotowanych przez kucharzy odznaczonych gwiazdkami Michelin.
Lokalizacja: Półwysep Chalcydycki, 70 km. od najbliższego lotniska w Salonikach (50-60 min. samochodem)
Szeroki wybór możliwości luksusowego zakwaterowania – 142 pokoje i junior suity oraz 149 prywatnych bungalow suites. Część typów zakwaterowania dysponuje prywatnymi tarasami, ogródkami i basenami.
Ouzo – restauracja à-la-carte z najlepszymi smakami kuchni greckiej
Fresco – restauracja à-la-carte z oryginalna kuchnia włoską
Anaya – dania kuchni azjatyckiej – od chińskiej, przez tajską po indyjską
Provence – restauracja à-la-carte z potrawami z Prowansji
Flavors – urocza restauracja bufetowa ulokowana przy plaży, doskonała na śniadania, lunche i kolacje
Hotel dysponuje wspaniałą plażą i basenami: lagoon, w którym można raczyć się drinkami z baru bez wychodzenia z wody, główny basen resortu o powierzchni 450 m2, a także wyjątkowy 850-metrowy basen zarezerwowany do użytku gości Deluxe Collection. Ponadto goście mogą skorzystać ze spa oraz wyboru aktywności: tenis (dwa korty), siatkówka plażowa, windsurfing, snorkeling oraz inne sporty i gry, wieczorny program muzyczno-rozrywkowy, a dla najmłodszych – atrakcje specjalnie dla dzieci.