Urokliwy i nowoczesny, rodzinny hotel położony tuż przy morzu, na jednym z trzech "palców", na który składa się Półwysep Chalcydycki. Otoczony pięknym, czystym morzem, urozmaiconą rzeźbą terenu i białymi, piaszczystymi plażami oraz laskami piniowymi, jest kwintesencją czaru północnej Grecji.
Lokalizacja: półwysep Chalcydycki, 1h20m od międzynarodowego lotniska w Salonikach.
Hotel oferuje szereg pokoi i apartamentów na każdą kieszeń. Począwszy od 20m2 i 25m2 pokoi, poprzez apartamenty od 32m2 do 75m2, a także rozwiązania typowo rodzinne oraz dla większych rodzin, lub tych, które wymagają dodatkowej przestrzeni i prywatności.
Gastronomia hotelu jest nadzorowana przez Dimitrisa Pamporisa, szefa kuchni uhonorowanego trzema gwiazdkami Michelin i słynącego z promowania greckiej kuchni na całym świecie.
- Bubo - restauracja a'la carte serwująca nowoczesną kuchnię grecką z użyciem świeżych i lokalnych składników.
- Kuko - restauracja stylizowana na tradycyjną, grecką karczmę (mageirio), serwująca śniadania i dania do half-board. Proste i smaczne.
- Loligo - przekąski, zdrowe smoothies, soki czy ice tea. To także miejsce dla miłośników koktajli
- Treehouse - wyjątkowe miejsce tuż pod koroną drzewa, dzięki czemu rozciąga się stąd wyśmienita panorama na morze. Jest także nieco bardziej prywatnie, idealne miejsce na radnkę lub dla niewielkiej grupy znajomych.
- Lagus - bar przy basenie
Hotel oferuje także opcje "private dining", np. na specjalnie przygotowanym molo czy innym urokliwym miejscu hotelu.
Bogate zaplecze rozrywkowe, obejmuje rozrywki dla wszystkich grup wiekowych. Warto wymienić wycieczki pieszy i rowerowe w przepięknej okolicy, biała, piaszczysta plaża, klubik i plac zabaw dla dzieci, zaplecze do sportów wodnych, nurkowanie z rurką, kajaki, muzyka na żywo.